25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Калушан запрошують взяти участь у найбільшому фотоконкурсі пам’яток культури

Із 1 жовтня розпочинається проведення української частини міжнародного конкурсу “Вікі любить пам’ятки”. Приймаються фото пам’яток архітектури, історії, містобудування, садово-паркового мистецтва.
Організатори запрошують всіх охочих з 1 по 31 жовтня подавати на конкурс фотографії пам’яток архітектури, історії, містобудування, садово-паркового мистецтва тощо, наповнювати Вікісховище і змагатися за цінні призи у кількох номінаціях, інформують “Вікна”.
“Поділіться вашими власними світлинами культових споруд, замків, архітектурних ансамблів, історичних будівель, розташованих на сусідній вулиці у вашому місті чи селі, або фотографіями, привезеними з мандрів Україною — знайдіть пам’ятку у конкурсному списку, вантажте фото протягом жовтня та допоможіть гідно представити культурну спадщину з різних куточків України у міжнародному фотозмаганні”, — закликають організатори.

Через широкомасштабне вторгнення Росії в Україну, з 24 лютого 2022 року сотні пам’яток були зруйновані й багато з них не підлягають відновленню. Кожна світлина є важливою для увічнення пам’яті про культурну спадщину України, її багатогранність та ідентичність.

Фотографії для основної частини конкурсу повинні бути створені до 30 червня 2023 року (включно), щоб не наражати на небезпеку учасників та не шкодити національній безпеці. Заохочується завантаження власних фото та відео архівів, сканів власних світлин, зроблених на фотоплівку тощо.

Серед пам’яток Калуської громади, фотографії яких приймаються на конкурс, будівлі у Калуші, пам’ятники у Боднарові, Вістові та Голині, церки в Кропивнику та в Копанках. Увесь список доступний за посиланням.

Як взяти участь, читайте на сайті конкурсу.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд