22.5 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 3 Травня, 2024

Реклама

spot_img

Франківців навчатимуть продажів та просування у соцмережах на безоплатному курсі

В Івано-Франківську на базі освітньо-культурного та волонтерського простору Гончаренко центр запускають новий набір на безоплатний курс «Instaclub».

Навчання проводитиме експертка з 5-ти річним досвідом в SMM та власниця агенції Олександра Журавльова.

За словами директорки освітнього простору Оксани Кузьменко, Instaclub — це ефективний курс з продажів і просування в соціальних мережах. 

«Ми отримали багато запитів на новий набір курсу «Instaclub», тож радо запускаємо пʼятий потік! 70 підприємців з Франківська вже змогли пройти навчання на курсі та здійснити свої перші продажі й зацікавити клієнтів. В результаті проходження курсу студенти створять шапку профілю та 3 ключові пости, а також дізнаються про безкоштовні методи просування в Instagram», — зазначають у Гончаренко центрі. 

Менторка курсу — Олександра Журавльова, експертка з продажів в соціальних мережах, власниця агенції з продажів в Instagram з 5-ти річним досвідом роботи в SMM-відділах європейських компаній.

Перше заняття відбудеться у п’ятницю, 15 березня, о 17:00 за адресою вул. Незалежності, 113 (Гончаренко центр Івано-Франківськ).

До участі на курсі запрошують франківців та франківок віком від 18 років. Аби взяти участь, достатньо заповнити форму за цим посиланням. 

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,700ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд