11.2 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 3 Травня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську військовий зустрівся зі своєю коханою через 15 років розлуки

Про історію кохання військовослужбовця Олександра та його дівчини Інни можна знімати кіно. Пара довгих 15 років була у розлуці, а зустрілись за сотні кілометрів від дому – в Івано-Франківську.

Закохані познайомилися у школі, потім була довга розлука тривалістю у 15 років, і врешті під час війни вони знову знайшли одне одного, інформує Бліц-Інфо з посиланням на Канал 402.

Військовослужбовець Олександр з коханою Інною випадково потрапили в об’єктив фотографа Олега Нетецького, він опублікував світлини на своїй сторінці у Фейсбуці, й вони одразу викликали хвилю захоплення серед підписників. Пара в той день вирушила прогулятися середмістям і не одразу зрозуміли, що їх фотографують. 

Фотограф Олег Нетецький каже, що його увагу привернуло кохання цієї пари.

“Без коханнями не переможемо. Спершу я помітив пару на лавочці, лише коли прогулювались, я помітив що хлопець на протезі. Я сфотографував їх, але тиждень вагався, чи викладати фото, адже не знав, якою буде реакція цих людей”,- зізнається фотограф.

Олег Нетецький навіть не здогадувався, яку надзвичайну історію кохання йму вдалося зазнімкувати.

Закохані проживали в одному селі на Вінничині та навчалися в одному класі. Тоді між ними виникло “дитяче кохання”. Втім, через переїзд Олександра з сімʼєю до Одеси, обоє втратили звʼязок. 15 років хлопець і дівчина не наважувалися знайти одне одного, але доля вирішила інакше.

“Мені скинули скріншот, що його старша сестра відкрила збір на обмундирування. Я здивувалась, адже він дуже хороший і добрий, а тут він на війні”,- каже дівчина.

Хлопець пішов на війну добровольцем і воював у складі Єгерської бригади. Одного дня він побачив у соцмережі неочікуваний запит на дружбу від Інни. У той день, каже хлопець, його житя змінилося. 

“Всі люди там ламаються. На той момент у мене був важкий моральний стан, і вона врятувала мене, вдихнула мотивацію”,- пригадує військовий.

Восени 2023 року Олександр потрапив під мінометний обстріл і втратив ногу. Нині він проходить реабілітацію в Івано-Франківську. Саме тут, після 15 років розлуки, закохані зустрілися.

Наразі пара вирішила залишитись у Франківську та вже почали облаштовувати спільну домівку.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,700ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд