17.1 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 3 Травня, 2024

Реклама

spot_img

В Університеті Короля Данил під час благодійного вечора на потреби ЗСУ зібрали понад 1,5 млн грн

На благодійному вечорі до 75-річчя від дня народження о. Івана Луцького зібрали 1 505 000 гривень для 102-ї окремої бригади територіальної оборони РУ СТО «Захід» ЗСУ та 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді «Едельвейс».

Розповідає Інформатор з посиланням на УКД.

В Університеті Короля Данила відбувся благодійний вечір, приурочений 75-річчю від дня народження отця Івана Луцького. Іван Михайлович Луцький — непересічна особистість для міста та регіону, засновник та перший ректор Університету Короля Данила.

Під час благодійного вечора відбувся аукціон, метою було зібрати кошти для підтримки Збройних сил України, вдалося зібрати 1 млн 505 тис. гривень.

Так найдорожчий лот – ікона «Розп’яття Ісуса в момент покидання Землі і повернення до Батька Свого» придбали на аукціоні за 300 тис. грн.

Крім цього, були представлені -поміж лотів – ікона «Розп’яття Ісуса в момент покидання Землі і повернення до Батька Свого», люб’язно надана митрополитом Івано-Франківським УГКЦ Володимиром (Війтишиним), картина «Різдво на Гірці», на якій зображено церкву, де 29 років о. Іван Луцький ревно служив у храмі Святого Йосифа Обручника, картина «Тризуб із гільз» – символ української суверенної держави в боротьбі за свободу і незалежність, книга, підписана о. Іваном, «Християнство як світоглядне джерело Української держави і права» та багато інших.

Загалом вдалося виручити 1 505 000 гривень (із них на аукціоні – 1 356 000 гривень, 149 000 – донати).

Вечір розбавили художніми номерами акапельної формації «Піккардійська терція», мистецького простору «Етноформація», танцювальний номер від студентки Фахового коледжу УКД спеціальності «Хореографія» та соло на скрипці Ірини Борух (Iryna Borukh).

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,700ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд