19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті обстежили 16 га посівів кукурудзи та сої, які експортуватимуть до Китаю

В Івано-Франківській області повністю завершились обстеження посівів кукурудзи та сої, які планують експортувати до Китайської Народної Республіки.

Працівники Держпродспоживслужби завершили обстеження посівів кукурудзи та сої, які вирощуються для експорту до Китаю, інформують “Вікна” з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Державні фітосанітарні інспектори провели обстеження на загальній площі 16 080 га, з них в Івано-Франківському районі: кукурудза — 6 064 га на 83 ділянках, соя — 420,5 га на 12 ділянках та в Коломийському районі — кукурудза на площі 9 591 га на 173 ділянках. Обстеження проводились на виявлення регульованих шкідливих організмів та інших шкідливих організмів, що знаходяться під карантинним контролем Китайської Народної Республіки.

Головна умова для експорту — це відсутність регульованих шкідливих організмів в посівах кукурудзи у вегетаційний період та їх відсутність у партії зерна безпосередньо перед відправленням до КНР. За результатами фітосанітарної експертизи шкідливих організмів у відібраних зразках об’єктів регулювання не виявлено.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд