19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду урочисто привітав та вручив нагороди працівникам апарату

Традиційно, суди відзначають Дні адміністративної юстиції – проводять просвітницькі заходи з обізнаності громадян щодо адміністративного судочинства, дні відкритих дверей тощо.

Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Цьогоріч, з нагоди 18-ї річниці Дня адміністративної юстиції, голова Івано-Франківського окружного адміністративного суду урочисто привітав та вручив нагороди працівникам апарату Івано-Франківського окружного адміністративного суду, зокрема,грамоту Верховного Суду – керівнику апарату суду Ельвірі Гурковій та подяку голови Івано-Франківського окружного адміністративного суду – заступника керівника апарату суду Івану Тимчуку.

«Коли ми говоримо про Дні адміністративної юстиції, ми згадуємо, ще 5 квітня 1710 р., на зборах козацького містечка Тягина (нині Бендери) на березі річки Дністер прийнято першу Конституцію Пилипа Орлика, і тим започаткований процес творення Конституції в Україні. А 6липня 2005 року- день прийняття Верховною Радою України Кодексу адміністративного судочинства України, який став фундаментом для створення та розвитку адміністративних судів і надалі сприяє захисту прав, свобод та інтересів людини і громадянина в нашій державі», -розпочав з привітального слова голова суду Остап Тимощук.

Разом з тим, якісного судочинства навряд чи можна досягти без самовідданої праці суддів та працівників апарату й патронатної служби.


В цей день нагороджено подяками Івано-Франківського окружного адміністративного суду за сумлінну працю та зразкове виконання посадових обов’язків працівників апарату суду.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд