14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відбулася онлайн-зустріч з представниками Суб-кластеру охорони здоров’я у регіоні

Людмила Сірко запросила міжнародних партнерів долучитися до реалізації проєктів зі створення реабілітаційних центрів в області


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


Відбулася онлайн-зустріч заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко з представниками Суб-кластеру охорони здоров’я у регіоні.


Під час розмови посадовця окреслила актуальні потреби закладів охорони здоров’я області, зокрема потребу в медикаментах та спеціальному харчуванні для дітей з рідкісними орфанними захворюваннями, а також гігієнічних наборах для паліативних хворих із числа внутрішньо переміщених людей, котрі перебувають на лікуванні в закладах соціальної та медичної сфери.


Людмила Сірко також розповіла про потребу в ремонті одного з корпусів Коршівського геріатричного пансіонату. Йшлось і про проєкти реабілітаційних центрів в області, зокрема Центру спінальної травми, а також можливість долучення міжнародних донорів до цього проєкту.


Наприкінці зустрічі Людмила Сірко подякувала міжнародним партнерам за співпрацю та виловила сподівання на її поглиблення.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд