25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відбудеться презентація книги Олександра Сича «Монах ОУН»

У четвер, 6 липня о 16:00 годині, у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка відбудеться презентація книги «Монах ОУН», авторства Олександра Сича.

Пише Голос-Інфо, посилаючись на анонс презентації.

Книга є першою частиною життєпису ідеолога ОУН Степана Ленкавського “В краю”.

Також під час презентації відбудеться оголошення результатів Всеукраїнського конкурсу наукових робіт імені Степана Ленкавського “Сучасний український націоналізм”.

«Додамо, що Степан Ленкавський – співзасновник, чільний авторитетний діяч та ідеолог ОУН, автор Декалогу українського націоналіста, близький співробітник та заступник і наступник Степана Бандери на чолі ОУН-б після його вбивства, талановитий публіцист, глибокий аналітик, незреалізований в умовах підпільної національно-визвольної боротьби філософ, редактор багатьох фундаментальних праць і видань.
Частина перша життєпису Степана Ленкавського «В краю» відображає його родовід, життєвий шлях та політичну діяльність у молодіжних націоналістичних організаціях, що передували ОУН, участь в установчому Конґресі Українських Націоналістів, активну участь у розбудові структури ОУН на Західній Україні, ув’язнення в польських та нацистських тюрмах і концтаборі смерті Авшвіц.
Запрошуємо усіх бажаючих!» — йдеться у дописі.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд