14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську на вулиці Довженка проводять ремонт

На вулиці Довженка в Івано-Франківську проводять ремонт міжбудинкового проїзду.

Про це Голос-Інфо дізнається від Руслана Марцінківа.

Біля будинку 8 корпус 2 під час нещодавніх інспектувань міський голова Руслан Марцінків разом з комунальниками звернули увагу на проблемний двір у мікрорайоні БАМ.

Саме під час перевірки двір підтоплювало, тому, кажуть, прийняли рішення ремонтувати негайно.

«Роботи виконуються, бачите, дуже швидко, якісно. Доставили багато дощівок. Тому що, як правило, в сильно дощову погоду на Довженка 8/2 тут було багато води, доходило майже до 2-ї сходинки. Підтопило навіть під’їзд. Тому поставили додаткові дощівки. І гарно роблять в загальному. Буде красивий двір», – каже депутат міської ради округу Сергій Абрам’як.

Об’єкт, каже підрядник, невеликий, однак складний. Через проблеми з відведенням дощових вод спочатку ліквідували причини підтоплення, а вже зараз облаштовують проїзд та паркувальні місця для мешканців будинку.

«Ми виконуємо ремонт благоустрою маленького проїзду зі стоянкою у дворі житлового будинку Довженка, 8 корпус 2. Об’єкт невеликий, але його потрібно було зробити. Тут трохи була проблема з відведенням дощових вод. Ми її ліквідували, поставили дві решітки. Ну і зробили на прохання мешканців круговий рух, щоби можна було розвернутися, бо ця вулиця така як тупикова, машини сюди заїжджають, ночують і виїжджають назад», – розповідає ведучий інженер УКБ Ярослав Кузик.

Ремонт міжбудинкового проїзду та благоустрій за цією адресою не виконувалися десятками років. Лише незначні косметичні роботи. Після інспектування мікрорайону БАМ було прийнято рішення відремонтувати двір.

«Ми побачили, що тут є необхідність зробити зливи і зробити нормальну парковку, прохід до цього будинку. Крім того, в цьому будинку також жив і, на жаль, загинув наш воїн, який довго тут мешкав. Тому прийняли рішення, що було би справедливо для жителів цього будинку, жителів цього мікрорайону зробити цей двір», – резюмує Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

До кінця року місто планує зробити до пів сотні дворів Івано-Франківська та стільки ж тротуарів.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд