19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Приблизно дві тисячі людей скористалися послугами “Банк одягу” від Червоного Хреста в Івано-Франківську

Приблизно дві тисячі людей скористалися послугами “Банк одягу” від Червоного Хреста, який із січня 2023 року працює в Івано-Франківську.

Про це Суспільному розповіла волонтерка організації Лариса Ситник, передає Фіртка.

“Банк одягу” працює у приміщенні Івано-Франківської міської організації Товариства Червоного Хреста на вулиці Панаса Мирного. За словами Лариси Ситник, кожен охочий може принести сюди речі, придатні для вжитку.

“Банк одягу” працює щодня з 10:00 до 15:00. Одяг, взуття, матраци, дитячі речі до 4 років. Буває, приносять і ковдри з дому, подушки, посуд. До нас приходять люди та вибирають те, що їм потрібно”, — розповідає Лариса Ситник.

Дві палети одягу з Франції для “Банку одягу” 27 червня привезли волонтери благодійного фонду “Українська команда”.

“Почули про цю ініціативу, налагоджуємо співпрацю з Червоним Хрестом. Те, що приходить з одягу, будемо насамперед пропонувати їм. Також працюватимемо по медичних препаратах і харчах”, — каже волонтер “Української команди” Михайло Івашків.

Голова Івано-Франківської міської організації Товариства Червоного Хреста Василь Пушкар розповів, що приміщення для “Банку одягу” облаштували власними силами, а нові речі отримують щодня.

“Своїми руками ми зробили невелику кімнату для примірювання одягу, полички. Порозкладали речі, щоб було зручно. Одяг нам приносять люди. От благодійна організація долучилася. І так буквально щодня хтось щось приносить, і тут же люди приходять і його розбирають. Процес настільки налагоджений, що затримки практично немає”, — розповідає Василь Пушкар.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд