14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

До Дня Конституції у Франківську нагородили військових та поліціянтів

28 червня в Івано-Франківській обласній філармонії на концерті до Дня Конституції України нагородили військових та поліціянтів Прикарпаття.

Про це пише “Галка”.

В обласній філармонії провели урочистості з нагоди державного свята. На захід прийшли представники влади, бізнесу, волонтери, силовики, бюджетники.

З вступною промовою зі сцени виступили голова ОВА Світлана Онищук та голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич.

“Якщо добрий ти – добрий фронт. Ми повинні, як ніколи єднатися заради великої мети”, – сказала Світлана Онищук.

Олександр Сич зазначив, що українцям крайньо бракує правосвідомості у суспільстві.

“На мою думку, всі громадяни України є співтворцями, а по-бізнесовому говорячи, є співвласниками української держави, і повинні відповідно до неї ставитись. Якщо ти не вклав в свою державу, то що ти можеш вимагати від неї? Якщо ти вимагаєш нічого не вклавши, то ти – паразит” – каже Сич.

З нагоди Дня Конституції України нагородили відзнаками військових та поліціянтів Прикарпаття.

Зокрема відзнаку Міністра оборони України отримав важко поранений Микола Білейчук. А також відзнаками Івано-Франківської ОВА та обласної ради, зокрема медаллю “За заслуги перед Прикарпаттям” нагородили Артема Колосова – ведучий ефіру радіокомпанії “Західний полюс”.

Перед присутніми цього дня виступили академічний камерний оркестр Harmonia Nobile; народна артистка України Наталія Мандрика; солісти обласної філармонії: Оксана Кречко, Олександр Семчук; та інші музичні виконавці.













Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд