28.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатські рятувальники проводять інструктажі щодо пожежної безпеки на агропромислових підприємствах

З метою забезпечення належних заходів пожежної безпеки на сільгосппідприємствах та полях, рятувальники області активно проводять просвітницьку роботу серед працівників, задіяних до жнив.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Зокрема,27 червня коломийські рятувальники провели профілактичні заходи на сільгосппідприємствах Коломийського району, а саме ПФГ “Геліос” що в с. Котиківка та ФГ “Овіс-Агро” що знаходиться в с. Михальче.


Під час профілактичних рейдів, рятувальники звернули увагу власників на забезпеченість достатньою кількістю первинних засобів пожежогасіння, відповідність вимогам пожежної безпеки електромереж, наявність пожежної сигналізації тощо.


Також працівники Служби порятунку нагадали аграріям, що комбайни обов’язково повинні бути обладнані мінімум двома вогнегасниками та іскрогасниками, а також лопатами, мішками або цупкою тканиною. Поблизу угідь має завжди знаходитися роздільна від дороги смуга та ємність з водою.


Для всіх працівників, фахівці ДСНС провели додаткові протипожежні інструктажі, під час яких особливу увагу звернули на правила застосування вогнегасників, алгоритм дій у випадку пожежі, своєчасне очищення техніки від післяжнивних залишків та перевірку її справності.


 В рамках проведення профілактичних заходів усі працівники отримали, крім необхідних знань та відповідей на запитання, ще листівки та пам’ятки з правилами пожежної та мінної безпеки.


Така профілактична робота триває по всій області, щоб вберегти новий врожай від нищівної стихії вогню.


Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд