19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Випускники фармацевтичного факультету ІФНМУ отримали дипломи

У внутрішньому дворику Івано-Франківського національного медуніверситету сьогодні, 21 червня, випускникам фармацевтичного факультету вручили дипломи.

Студенти отримували їх без квітів – замість квітів для викладачів вирішили зібрати кошти на виготовлення ліків для українських військових на базі навчально-практичного центру «Фармація».

Випускники фармацевтичного факультету ІФНМУ отримали дипломи 1

Цьогорічний випуск пережив дистанційне навчання в умовах пандемії COVID-19, а далі навчання в умовах повномасштабного вторгнення росії. На цьому акцентували представники професорсько-викладацького складу у своїх вітальних промовах. Та почалася церемонія зі вшанування хвилиною мовчання усіх військових та цивільних, які загинули у нинішній війні.

“Заради усіх цих людей, пам’яті про них ми не маємо права працювати гірше, а тільки краще, — наголосив ректор ІФНМУ професор Микола Рожко. — Наші випускники — це ті люди, яким не байдужа Україна. Цьому курсу випало чимало випробувань. Тому дякую нашим студентам, їхнім викладачам і батькам за те, що подолали цей непростий шлях”.

Деканеса фармацевтичного факультету доцентка Ірина Федяк також відзначила цьогорічних випускників за цілеспрямованість і наполегливість, а ще оголосила їм останнє напутнє розпорядження від деканату: “Працювати гідно, до людей ставитися з емпатією, між собою дружити, мудрість в кожному черпати і безмежно любити – себе, своїх батьків, свою родину, свою Україну, свою професію і кожного, хто зустрінеться вам на життєвій дорозі”.

Випускники фармацевтичного факультету ІФНМУ отримали дипломи 2


“Це були п’ять років, які перетворили нас на впевнених у собі магістрів фармації, — каже староста курсу, відмінниця навчання Ольга Майка. — Дякуємо всім нашим викладачам за організацію дистанційного навчання, за турботу, терпіння і сприяння, які завжди відчували”.

“Це важливий етап нашого життя, — доповнює свою колегу випускник Кирило Касілов. — Викладачі ліпили з нас професіоналів, яких так потребує фармацевтична галузь у майбутньому”.

Випускники фармацевтичного факультету ІФНМУ отримали дипломи 3

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд