14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську презентували виставку робіт учнів мистецької школи Миколи Якимечка

В Івано-Франківську, у приміщенні кіноконцертного залу “Арена-центр”, презентували виставку робіт учнів мистецької школи Миколи Якимечка. На ній виставили полотна, які вихованці писали як підсумкові твори семестру, а також як бакалаврські чи магістерські роботи.

Про це розповів Суспільному доцент кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації Прикарпатського національного університету Микола Якимечко, передає Фіртка.

“Використали різноманітні техніки живопису. Це і казеїн-олійна темпера, і жовткова темпера, і акрил, і олійний живопис, і воскова емульсія, енкаустика і суха, й олійна пастель”, — пояснює Микола Якимечко.

На виставці представили орієнтовно 100 робіт. Тут є і три картини студентки магістратури Прикарпатського вишу Валентини Гончар.

“Першу роботу виконала в техніці воскової емульсії, наступні дві — в техніці акрил. Я дуже хотіла спробувати техніку воскової емульсії, оскільки вона — цікава і легка у виконанні“, — каже Валентина Гончар.

На виставку прийшов франківець Мирослав Бобош.

“Загалом все подобається — і композиція, і побудова, як підібраний колір. Це — доволі цікаво. Видно, що професійно, акуратно. Дивлюся на картини й ніби якусь книжку читаю”, — ділиться враженнями Мирослав Бобош.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд