25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську планують створити карту “Галка” для туристів — але після війни (ФОТОФАКТ)

В Івано-Франківській міській раді розповіли про найближчі плани та ідеї для розвитку туризму: “єдиний QR-код” для туристів, картка “Туристична Галка”, завершити проєкт “підсвітка Синагоги” та популяризувати “єврейський маршрут”.

Про це 14 червня на конференції «Перспективи розвитку зеленого туризму в карпатському туристичному регіоні України» розповіла начальниця управління міжнародних зв’язків, туризму та промоції Івано-Франківської міської ради Уляна Басараб, повідомляє “Галка”.

У місті планують запровадити картку “Галка” для туристів та гостей міста:

“Є така ідея в нас: запровадити карточку “Галка. Івано-Франківськ”, з допомогою якої можна буде відвідати дуже багато туристичних атракцій міста. В першу чергу це музеї. Також ми хочемо, щоб включалися наші заклади, такі як театри, кінотеатри”, – зазначила Уляна Басараб.

Чиновниця розповіла, що цю ідею планують впровадити після війни, бо потрібні кошти на реалізацію. 

Також в Івано-Франківську планують створити єдиний QR-код для туристів та гостей. З його допомогою можна буде переглянути всю необхідну інформацію на Туристичному сайті Франківська:

“Ми зрозуміли, що недостатньо зібрати інформацію в одному місці, важливим інструментом є донести цю інформацію до туриста. Тож ми плануємо створити єдиний QR-код, який буде розміщений в готелях, на інформаційних стендах, в наших ресторанах. Гість, скануючи цей код, переходить на туристичний сайт міста та отримає всю необхідну інформацію”, – зазначила Басараб.

Також міська рада створить «єврейський маршрут» і підсвітить Синагогу:

“Є проєкт на туристичну тематику. Це підсвітка Синагоги і єврейський маршрут. Було промарковано дуже багато стендів та знаків. Запрошуємо. Є відповідні екскурсоводи. Можна домовитись, звернувшись у інформаційно-туристичний центр”, – розповіла Уляна Басараб.

Басараб додала: “Вірю, що Івано-Франківськ не буде транзитним містом, і туристи залишатимуться довше, ніж на три дні”.

туризм
туризм

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд