19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Болехові відбулася зустріч з представниками БФ “Карітас”

Міський голова Болехова Іван Яцинин зустрівся з представниками Міжнародного благодійного фонду «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ».


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Болехівську міську раду.


Участь у робочій зустрічі також взяли заступниця міського голови Ілона Калитин, отець-декан Болехівського деканату УГКЦ, настоятель храму Святої Анни Дмитро Павлик та представники Міжнародного благодійного фонду «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ».


На зустрічі йшлося про можливість надання гуманітарної допомоги для людей з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Болехівської територіальної громади. Крім цього, говорили про організацію виїзних заходів за участю психологів, юристів, кейс-менеджерів для проведення групових консультацій, з найбільш вразливими внутрішньо переміщеними особами, спеціалістів управління праці, працівниками служб захисту дітей, дітей внутрішньо переміщених осіб, дітьми позбавленими батьківського піклування, учнями та студентами, молоддю.


За результатами зустрічі досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю між Болехівською міською радою та Міжнародним благодійним фондом «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ».

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд