14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Маленькі журналістки презентували фотосесію з “Нової Енергії” (ФОТО)

Журналістки телепроєкту «Подружки» взяли участь у розумній кампанії від українського бренду одягу «Sovafashion» (дизайнерка Маріанна Гурська), у колаборації з науковим музеєм «Нова Енергія».

Фотосесія відбулася в Івано-Франківську безпосередньо в музеї «Нова Енергія» (окрема подяка за комунікацію доктору технічних наук Максиму Карпашу).

Авторами світлин виступили відома у місті фотографиня Янетта Бублик і молодий фотограф Назар Тимків. Модераторкою проєкту стала телеведуча Катерина Іванишин, пише Галка.

Продюсерка телевізійного проєкту «Подружки» Марися Томашевська розповіла про головний меседж події:

«Ми хотіли не просто фотографуватися і зробити щасливими наших діток, які зараз стали заручниками ситуаціі в Україні через війну. А намагались допомогти їм не втрачати своє дитинство і відчувати його на повну силу. Також ми хотіли донести суспільству, що українські діти не просто гарні чи талановиті, але й мудрі. Себто ерудовані, цікаві і надзвичайно патріотичні. Саме наші українські діти відбудують Україну після перемоги. Хочемо цим фотосетом спонукати інших на такі ж вчинки із сенсом».

Серед учасників фотосету – чимало обдарованих телеведучих і журналістів, які на рівні із дорослими на інформаційному фронті боряться з потужним російським ворогом.

До фотосету долучилися: вже знана в місті журналістка, авторка телепрограми «Зіроньки»— Ніна Копаниця, її не менш активна колега Катерина Іванишин. Франківчанка, успішна маленька модель і журналістка Марго Гладун. Донечка загиблого Героя України Софійка Ходак; маленька коломиянка, обдарована співачка Євуня Сморжанюк; володарка багатьох танцювальних титулів Софійка Пугальська. Учасниця впізнаваного в місті співочого квартету, медійниця Веронічка Мар‘яш; телеведучі, моделі, володарки премії «Юні Таланти Прикарпаття»— Алінка Рильчук і Міланка Ковалевич. А ще – відома на теренах і за межами України журналістка Марта Олішевська; модель , яка встигла себе зарекомендувати на міжнародних фешн-показах Сніжана Козак; талановиті уродженки Долини сестрички Віктор Софійка та Віктор Олеся. Дівчатка, які наполегливо працюють на інформаційному фронті Домініка та Єва Лунів; окраса Городенківського краю, справжня патріотка і красуня Соломія Мороз; журналістка, фотомодель, учасниця соціальних подій Марія Сіділєва; без меж талановита і перспективна патріотка Єсенія Ковалюк; журналістка і блогерка Юлія Лилик; неймовірної вроди франківчанка, співачка і починаюча журналістка Кароліна Маковійчук. Маленька коломиянка і юна журналістка Злата Герман. І багатогранна стилістка, модель, телеведуча Анна Корнійчук.

Ці діти продовжують інформувати світову спільноту про жахи війни в Україні, і спільними зусиллями намагаються робити все від себе можливе, аби Україна неодмінно перемогла і ворог назавжди покинув українські землі.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд