25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Учні та педагоги з Прикарпаття стали учасниками міжнародного проєкту в Словенії

Учні і вчителі, учасники й учасниці міжнародного проєкту “Щастя — бути!”, представили Україну й Прикарпаття на фестивалі у Словенії.

Фестивальні заходи відбулися в Основній школі Леона Штукля під егідою ЮНЕСКО в місті Марібор й етномайстерні (ведення гаївок, виготовлення великодніх і національних сувенірів) в Будинку Європейського Союзу Словенії в місті Любляна.

Учні та педагоги з Прикарпаття стали учасниками міжнародного проєкту в Словенії 1

Прикарпаття представляли учасники з Калуського міськрайонного відділення “Української бібліотечної асоціації” у співпраці з Калуським ліцеєм імені Дмитра Бахматюка та Саджавським ліцеєм Коломийської міської ради.

“Дітей хвалили Другий секретар Посольства України в Республіці Словенія, який займається політичними й культурно-гуманітраними питаннями, представник Словенії в Європарламенті Клемен Ґрошельй (dr. Klemen GROŠELJ (Renew Europe/GS)”, – поділилися на сайті ліцею ім. Бахматюка.

Проєктний шлях пролягав через Будапешт (Угорщина), Відень (Австрія), Марібор, Любляну, Піран (на березі Адріатичного моря), Шкочанський національний парк.

Закордонна подорож тривала тиждень.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд