11.2 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 3 Травня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську затримали “закладчицю”

Минулих вихідних на одній із вулиць Івано-Франківська дільничні офіцери поліції спільно з оперативниками під час патрулювання виявили у жінки понад десяток згортків із психотропною речовиною “Альфа-PVP”.

Про це пише “Галка” з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

У мобільному телефоні жінки правоохоронці виявили Телеграм-бот, в якому були зафіксовані місця розташування “закладок”. Оперативники знайшли схованки та вилучили “закладки” із забороненими речовинами. Свою діяльність жінка провадила на території Івано-Франківська з минулого року.

Правоохоронці повідомляють, що минулого року жінку вже притягували до кримінальної відповідальності за аналогічну діяльність. Зараз їй повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Наркоторговці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна. Також зараз шукають спільників фігурантки та інших можливих каналів придбання та розповсюдження наркотичних засобів.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,700ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд