13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатські ювенальні поліцейські проводять профілактичну роботу із недопущення продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім

Поліцейські продовжують здійснювати профілактичні відпрацювання щодо дотримання вимог законодавства із заборони продажу неповнолітнім слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Під час рейду у Коломиї, Калуші та Надвірній поліцейські провели роз’яснювальні бесіди з працівниками закладів торгівлі та підприємцями щодо відповідальності за порушення норм чинного законодавства України у сфері продажу неповнолітнім цигарок та алкогольних напоїв. У кожному із відвіданих закладів торгівлі інспектори розмістили тематичні наліпки-застереження, які попереджають покупців про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам молодшим 18 років.

Всього за минулий рік інспектори ювенальної превенції склали 132 адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), з них 99 протоколів за продаж неповнолітнім особам підакцизних товарів.

Звертаємося до громадян: якщо ви стали свідками продажу чи купівлі неповнолітнім цигарок або алкоголю, зупиніть і продавця, і дитину. Повідомляйте про такі факти на лінію «102».

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд