Головна Суспільство Прикарпатські ювенальні поліцейські проводять профілактичну роботу із недопущення продажу алкоголю та тютюну...

Прикарпатські ювенальні поліцейські проводять профілактичну роботу із недопущення продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім

0

Поліцейські продовжують здійснювати профілактичні відпрацювання щодо дотримання вимог законодавства із заборони продажу неповнолітнім слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Під час рейду у Коломиї, Калуші та Надвірній поліцейські провели роз’яснювальні бесіди з працівниками закладів торгівлі та підприємцями щодо відповідальності за порушення норм чинного законодавства України у сфері продажу неповнолітнім цигарок та алкогольних напоїв. У кожному із відвіданих закладів торгівлі інспектори розмістили тематичні наліпки-застереження, які попереджають покупців про заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам молодшим 18 років.

Всього за минулий рік інспектори ювенальної превенції склали 132 адміністративні протоколи за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), з них 99 протоколів за продаж неповнолітнім особам підакцизних товарів.

Звертаємося до громадян: якщо ви стали свідками продажу чи купівлі неповнолітнім цигарок або алкоголю, зупиніть і продавця, і дитину. Повідомляйте про такі факти на лінію «102».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version