12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відкрили дві анотаційні дошки воїнам

День Збройних сил України розпочали зі вшанування полеглих Героїв. Відкрили та освятили анотаційні дошки Андрію Клюбі та Тарасу Баторику.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає Фіртка.

Пам‘ятні знаки розташовані на фасаді ліцею #18, в якому навчались воїни.

“Він був для мене не тільки найріднішою людиною, а й наставником, тренером і великим прикладом. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, він не вагаючись пішов в ТРО. 6 травня ми дізнались, що тато відправляється в Запорізьку область”, – пригадує син полеглого Героя Андрій Клюба.

На жаль, Україна щодня втрачає відважних воїнів. Тому міський голова закликає всіх не припиняти допомогу. Робити все, що в наших силах, щоб наблизити Перемогу.

“Дякую всім, хто тут сьогодні зібрався. Вони поклали своє життя за нас і ми маємо берегти ту пам‘ять і надалі”, – каже сестра Тараса Баторика Анна.

Марцінків попросив пам’ятати про захисників та полеглих Героїв в своїх молитвах.

“Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти пам‘ять в дошках, книгах, алеях та в будь-який інший спосіб. Щоб навіки закарбувати ціну нашої свободи”, – написав очільник громади.


Редакція Фіртки висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять Героям України!

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд