Головна Події В Івано-Франківську відкрили дві анотаційні дошки воїнам

В Івано-Франківську відкрили дві анотаційні дошки воїнам

0

День Збройних сил України розпочали зі вшанування полеглих Героїв. Відкрили та освятили анотаційні дошки Андрію Клюбі та Тарасу Баторику.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає Фіртка.

Пам‘ятні знаки розташовані на фасаді ліцею #18, в якому навчались воїни.

“Він був для мене не тільки найріднішою людиною, а й наставником, тренером і великим прикладом. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, він не вагаючись пішов в ТРО. 6 травня ми дізнались, що тато відправляється в Запорізьку область”, – пригадує син полеглого Героя Андрій Клюба.

На жаль, Україна щодня втрачає відважних воїнів. Тому міський голова закликає всіх не припиняти допомогу. Робити все, що в наших силах, щоб наблизити Перемогу.

“Дякую всім, хто тут сьогодні зібрався. Вони поклали своє життя за нас і ми маємо берегти ту пам‘ять і надалі”, – каже сестра Тараса Баторика Анна.

Марцінків попросив пам’ятати про захисників та полеглих Героїв в своїх молитвах.

“Ми докладаємо максимум зусиль, щоб зберегти пам‘ять в дошках, книгах, алеях та в будь-який інший спосіб. Щоб навіки закарбувати ціну нашої свободи”, – написав очільник громади.


Редакція Фіртки висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу непоправної втрати. Світла пам’ять Героям України!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version