19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Мерське крісло Марцінківа продано: виграла ставка 50 000 гривень

Мер Івано-Франківська зупинив аукціон на підтримку військових зі 102 бригади ТРО та оголосив переможця Illia Batsyr, який має заплатити 50 000 гривень за офісне крісло міського голови.

Читайте також: “Марцінків продає на аукціоні мерське крісло. А що, так можна? – фактчек Галки”.

Про це пише “Галка” з посиланням на сторінку міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

“Сьогодні стоп аукціону. Нагадаю, що проводив його, щоб допомогти нашим хлопцям зі 102 бригади ТРО. Маємо переможця! Illia Batsyr запропонував найбільшу ставку – 50 000 гривень. Ілля, напишіть мені в приват, там повідомлю вам деталі передачі! Дякую за участь! Вітаю з перемогою!. Також дякую ГО “СПІЛКА ВОЛОНТЕРІВ ПРИКАРПАТТЯ” за ідею і те, що разом вдається робити добрі справи для допомоги нашим захисникам”, – повідомив мер.

Дивіться також: Що франківці думають про ідею Марцінківа продати власне крісло?

Як раніше писала “Галка”, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків виставив своє офісне крісло на аукціон п’ятого вересня. Виручені за нього кошти хоче спрямувати на потреби 102 бригади ТРО. Більше читайте тут: “А чому не через Прозоро? – Франківці оцінили лот мера, який виставив офісне крісло на аукціон для ЗСУ”.

Читайте також: В Одесі викрили злочинну групу, яка заволоділа місцевим аеропортом. За схожою схемою в приватні руки передали аеропорт “Івано-Франківськ” та ІФТКЕ

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд