19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті проведено заходи, присвячені Дню усиновлення

День усиновлення – свято України, яке цьогоріч відзначається 17 вересня та співпадає з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, що є символічним і уособлює віру в те, що кожна наша дитина буде виховуватися в родині, надію на об`єднання заради цього всього українського суспільства, плекання в душі кожного із нас великої мудрості і любові до дитини, як найціннішого дару нашого життя.


Про це пише Голос-Інфо, посилаючись на Калуську районну державну адміністрацію


В рамках відзначення Дня усиновлення 15 вересня працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації та служби у справах дітей Новицької сільської ради проведено конкурс малюнків на асфальті «Кожній дитині – родину» в Добровлянському ліцеї.


Участь у конкурсі взяли учні початкових класів навчального закладу, які представили на розгляд чудові роботи. Юні художники, учасники конкуру, нагороджені подарунками. Захід проведено за сприяння дирекції та педагогічного колективу Добровлянського ліцею.


З нагоди Дня усиновлення спільно з працівниками служби у справах дітей Вигодської селищної ради на базі Вигодської територіальної громади проведено засідання круглого столу на тему «Подаруй дитині родину», на якому були обговорені питання розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, запобігання соціальному сирітству, новели законодавства щодо порядку провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей.

Переконані та глибоко віримо в те, що усиновлення та інші форми сімейного виховання в Україні будуть і надалі активно розвиватися. Адже джерело цього величного руху лежить в українському серці, в українській ментальності. Для українців дитина завжди була найвищою цінністю!

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд