19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

У Івано-Франківську з’явилась нова локація для плетіння маскувальних сіток

Сильний тил” – нова локація для плетіння маскувальних сіток, яку відкрили у Домі культури в Березівці. Це спільний проект БФ “Поділись ІФ” і БО “Маскувальні феї”, який вже працює на перемогу

Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа

“Дякую громаді села Березівка за ще одне місце, де можна допомагати нашим воїнам Дякую, що ви зорганізувалися і вирішили,що такий центр має бути тут, в центрі села. І також хочу подякувати всім фондам, які долучилися до його створення.
Дуже багато такої потрібної роботи робиться у нас в місті, при храмах, в бібліотеках, всюди, де є можливість. Бо сьогодні важливо збільшувати допомогу. На жаль, війна триває, і наші хлопці та дівчата потребують допомоги. Якщо ми будемо більше допомагати – шанси на нашу швидшу перемогу зростатимуть Від хлопців зараз є багато запитів на сітки. Вніс свій внесок, щоб закупити потрібні речі для плетіння і сам приєднався.
Закликаю кожного приходити, допомагати своєю працею приділяти свій час, хоча б півгодини-годину. Цього достатньо, щоб наші захисники отримували необхідне швидше. Бо те, що нас об’єднує зараз – це небайдужість І ця небайдужість повинна працювати на нашу перемогу. Нехай цей центр наповнюється людьми!” – йдеться в дописі.



Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд