19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Збільшують укриття та ставлять віконниці: як Івано-Франківськ готується до нового навчального року

Половина літа майже проминула, ще зовсім трохи і діти знову повернуться в ліцеї та дитячі садочки. Місто активно готує освітні заклади до нового навчального року.
Під час ефіру на радіо «Західний полюс», міський голова Івано-Франківська розповів, яка ситуація з укриттями в школах та садочках, пишуть Версії.

Відтак Руслан Марцінків зазначив, що зараз основне завдання збільшити кількість місць в укриттях, які є в освітніх закладах. Щоб усі діти вчилися в офлайн-режимі і не було змішаного навчання.

«Багато робіт зроблено, багато – ще в процесі. Там де не було підвалів роблять віконниці. Ця робота триває як в садочках, так і в школах. По кожній школі є певний план і виділені кошти. Щотижня відвідую заклади і бачу як там ідуть роботи. Наприклад побував у ліцеях №22, №10 та №25. Кількість місць та якість роботи в укриттях значно зросла. Також в ліцеї №19 створені хороші умови, вони відповідають усім вимогам», – відмітив міський голова.

Руслан Марцінків додав, що дуже багато залежить від керівництва. Сьогодні кожен освітній заклад має свою бухгалтерію і від них залежить як швидко виконуються ці роботи.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд