28.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті відкрили підрозділ місцевої пожежної команди (ФОТО)

12 липня відбулося відкриття підрозділу місцевої пожежної команди, що буде функціонувати у складі Центру безпеки села Підгайчики на Коломийщині.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.


Наразі сьогодні відкрито підрозділ місцевої пожежної команди, але у майбутньому у даному приміщенні буде функціонувати поліцейська станція та швидка медична допомога. Новостворена пожежна команда буде обслуговувати шість населених пунктів, а це понад 6000 місцевих мешканців.


Даний Центр безпеки, знаходиться за 13 кілометрів від міста Коломия де розташована державна пожежно-рятувальна частина, а сама Підгайчиківська громада славиться великою кількістю сільськогосподарських підприємств та полів для вирощування зернових, тож щоб не допустити пожеж під час жнив та щоб оперативно допомагати кожному мешканцю громади було прийняте рішення про створення місцевої пожежної команди у громаді, адже вирішальною може бути кожна хвилина.


Даний підрозділ створений завдяки співпраці місцевої влади та підтримці Головного управління ДСНС України в області, яке надало для потреб підрозділу пожежний автомобіль.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд