14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відбувся духовний форум

В рамках «Стратегія міста Івано-Франківськ 2030» відбувся духовний форум.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, передає Фіртка.

“Подібні дискусії відбуваються у різних сферах. Перед цим мали обговорення з медиками, освітянами. Попереду ще десятки подій, але сьогодні ця подія особлива. Бо для нашого міста духовність важлива”, – наголошує він.

Марцінків зазначає, що вже зараз думати над тим, щоб у майбутньому Івано-Франківськ був сучасним і водночас був тим містом, яке завжди вірне Богові та Україні.

“Подякував Владикам, отцям, керівникам релігійним громад за участь у дискусії. Бо напрацювання духовного вектору міста залежить від нас усіх. А також дякую нашим релігійним громадам за те, що активно включились у волонтерство й у капеланство. Адже одним з найбільших викликів на сьогодні є війна, а в майбутньому – долання її наслідків та відновлення”, – пише міський голова.

Також, він наголосив на важливості соціального служіння, яке релігійні громади зараз здійснюють. Адже у Франківську є особливий дух допомоги один одному.

“Для нас ці цінності є засадничими. Тому маємо вести безперервний діалог і постійну роботу над духовністю, аби й у 2030 Івано-Франківськ був відкритим містом віри”, – додав Марцінків.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд