15.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську на території початкової школи облаштовують понад 300 квадратних метрів доріжок для школярів

Нове подвір’я на території початкової школи ім.Софії Русової. Завдяки проекту «Бюджет участі» тут облаштовують понад 300 квадратних метрів доріжок для школярів.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа

Асфальтне покриття тут було в жахливому стані, тому в першу чергу, було вирішено – необхідно зробити зручною та комфортною для пересуванння учнів територію школи.

«Здійснилася наша мрія і дякую міській владі та проекту «Бюджет участі» за таку можливість. Ми заручилися підтримкою батьків діток нашої школи, педагогічного колективу і нам вдалося реалізувати нашу мрію. Асфальт був дуже пошкоджений. Тут дуже багато дерев і коріння, що дуже руйнувало покриття і доріжку, якою дітки ідуть до закладу освіти. Це був наш давній задум. Все ж таки центр міста, хочемо, щоби було красиво», – розповідає директорка початкової школи ім. Софії Русової Тетяна Демків.
Як розповідає підрядник, робота тут кипить. Не просто брукують, а повністю замінюють старе покриття, яке було в жахливому стані:
«Спершу йшли підготовчі роботи. Працював екскаватор, знімали асфальт, робили корито, вивозили, завозили щебінь 20 на 40 фракції, потім трамбували. Привезли бордюри, бруківку. Надіємося, якщо буде все добре, вівторок-середа закінчимо всю роботу. Загалом цей об’єкт має 320 квадратних метрів», – директор підрядної організації ТзОВ «В.О.» Олег Лябига.
Школа вже не вперше виграє в програмі «Бюджет участі», а це свідчить про те, що коли є бажання й наполегливість, то можна втілювати задуми.

«Я закликаю освітні заклади активно брати участь у різних програмах, грантах тощо. Бюджет участі – це є програма міського бюджету, але самі мешканці нашого міста визначають, на що витрачати кошти. Дійсно, це тут було потрібно, вже давно було на часі. Треба і далі рухатися. Бо територія надзвичайно велика, центральна частина міста. Тут свого часу були поміняні всі тепломережі і дуже важливо продовжити далі цей темп», – резюмує міський голова Руслан Марцінків.

Нагадаємо, невдовзі усі 38 ідей, які змінять нашу громаду на краще, будуть реалізовані. Список всіх проектів-переможців ТУТ.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд