28.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Діти франківських захисників можуть безкоштовно поїхати в Литву

Литовське місто Тракай запрошує 10 дітей захисників України віком 10-16 років з 2 супроводжуючими особами в екскурсійну поїздку.

Поїздка відбудеться з 15 по 21 серпня 2023 року. Про це в мережі повідомив очільник Івано-Франківської громади Руслан Марцінків.

Хто може поїхати?

– діти загиблих захисників України;

– діти захисників, які зазнали бойових поранень;

– діти, один з батьків яких бере безпосередню участь у бойових діях (за наявності довідки про безпосередню участь у бойових діях або посвідчення УБД), які ще не відправлялися в екскурсійні поїздки за кордон структурними підрозділами міської ради.

Куди звертатись батькам?

– у Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради за адресою: вул. Грушевського, 21, каб. 813, тел. 53-40-79, 067-144-67-76 із заявою (бланк заяви буде надано) та копіями документів.

Які документи необхідні?

1. Копія закордонного паспорта дитини (термін дії якого закінчується не швидше ніж за 3 місяці до поїздки).

2. Копія свідоцтва про народження дитини.

3. Витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання дитини.

4. Копії документів, що підтверджують одну з пільгових категорій дитини, зазначених вище.

5. Копія паспорта матері (1, 2 сторінка та сторінка із зазначенням місця реєстрації) При наявності паспорта нового взірця у формі ID-картки додатково подається витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання (крім дитини, мати якої загинула, захищаючи Україну).

6. Копія паспорта батька (1, 2 сторінка та сторінка із зазначенням місця реєстрації) При наявності паспорта нового взірця у формі ID-картки додатково подається витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання (крім дитини, батько якої загинув, захищаючи Україну).

Кількість місць обмежена. Документи прийматимуть до заповнення 10 місць для екскурсійної поїздки. Для реєстрації дитини в подорож до міста Тракай (Литва) дитина та хоча б один з батьків має бути зареєстрованим в Івано-Франківській міській територіальній громаді або мати статус ВПО із реєстрацією фактичного місця проживання/перебування в Івано-Франківській міській територіальній громаді.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд