15.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відбулася нарада із керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації

Перспективи розвитку соціальної сфери області обговорили на нараді під керівництвом заступниці голови ОВА Людмили Сірко.


Пише про це, Голос-Інфо посилаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


Учора відбулася щотижнева нарада із керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації та профільних служб, які курують питання соціальної сфери. Провела її заступниця голови обласної військової адміністрації Людмила Сірко.


Учасники заходу підбили підсумки роботи галузі за попередній місяць та окреслили основні напрямки співпраці на найближчий час. Зокрема, було запропоновано провести колегії департаменту охорони здоров’я та служби у справах дітей облдержадміністрації.


Також йшлося про проведення з 1 липня поточного року перерахунку пенсій держслужбовцям області, здійснення тренінгових занять для прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів-піклувальників, опікунських сімей, патронатних вихователів та фахівців із соціальної роботи у відповідних громадах.


Окрім того, мовилося про надання допоміжних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю, зокрема, виготовлення протезів та ортопедичного взуття. Також присутні обговорили проблемні питання щодо оплати послуг із навчання студентів із числа осіб з інвалідністю.


На завершення наради Людмила Сірко дала відповідні доручення керівникам структурних підрозділів ОДА, обласних департаментів, служб та управлінь щодо вирішення проблемних питань, які обговорювалися на нараді.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд