25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківській області збільшили програми для допомоги військовослужбовцям

В Івано-Франківській області збільшили програми для допомоги військовослужбовцям.

Як повідомила в програмі “Про головне в деталях” голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації це програми мобілізаційної підготовки та оборонної роботи Івано-Франківської області, передає Фіртка.

Крім того, зі слів Світлани Онищук, також й цільова програма Шевської допомоги військовим частинам ЗСУ, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби.

“Ми об’єднуємо всіх, бізнес, підприємців, релоковані підприємства. Зараз важко працювати, але ми змушені робити це цілодобово.

Адже на фронті є дуже багато потреб, у нас добре налаштована співпраця з військовими.

Вони чітко зазначають, які тактичні речі їм потрібні, ми по тих всіх характеристиках їх після узгодження закуповуємо”, – каже очільниця області.

Так, зі слів Онищук, використовують кошти не тільки з обласного бюджету.

“На минулій сесії депутатів обласної ради нам вдалось збільшити дві програми. Це дає змогу закуповувати ті речі, які зараз вкрай необхідні.

Ми закуповуємо багато всього, але це всього-на-всього — розхідний матеріал, але віськовослужбовцям ці речі вкрай потрібні.

Не завжди легко їх придбати, нам доводиться шукати міжнародних колег, донорів, виходити на співпрацю з різними організаціями”, – зазначила голова ОВА.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд