25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Ремонт тротуарів в Івано-Франківську: де тривають роботи, а що вже виконали

Начальник Управління капітального будівництва повідомив іванофранківцям, де в місті тривають роботи з благоустрою тротуарів та що вже зробили.

Як розповів Роман Галіпчак під час брифінгу, працівники управління капітального будівництва робили капітальні ремонти, реконструкцію, реставрацію і новобудівництвом. Однак, через вторгення росії внесли зміни до фінансування капітальних видатків, пише Фіртка.

“Тому з вересня ми звернулись на сесії міської ради про затвердження положення, де нам дозволили проводити роботи по обєктах благоустрою.

На сьогоднішній рік нам доручили виконати в першому півріччі благоустрій тротуарів на 13 вулицях”, – каже начальник управління.

Відтак, додає Галіпчак, встигли зробити благоустрій по вул. Нацгвардії, тривають роботи на вул. Макогона, виконали роботи на вул. Франка, вул. Виговського, вул. Коновальця (з вулиці Медичної).

Зі слів начальника управління, на семи вулицях роботи завершили.

“Ми робимо не повністю тротуар по всій вулиці, а елементами, частинами, тому використовуємо ту бруківку, яка була закладена спочатку”, – наголосив посадовець.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд