14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську слідчих привітали з професійним святом

1 липня – День створення слідчих підрозділів Національної поліції України. З нагоди професійного свята правоохоронців привітали начальник ГУНП В Івано-Франківській області Сергій Безпалько та керівники Івано-Франківської обласної прокуратури.
Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Керівник обласної поліції вручив кращим слідчим відомчі подяки, а також грамоти від Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської міської ради.
Чергове спеціальне звання, а саме полковника поліції, вручили заступнику начальника Слідчого управління Андрію Ужелі.
«Слідчі – це ті працівники поліції, на яких в першу чергу розраховують люди. Від вашої роботи залежить віра людей у справедливість та довіра у правоохоронні органи. Я хочу подякувати кожному з вас за роботу. Пам’ятайте, що ви мозок правоохоронної системи. Бажаю кожному з вас нових професійних досягнень», – наголосив Сергій Безпалько.


До привітань долучився також і керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима:

«Ми прекрасно розуміємо та цінуємо вашу роботу. Для багатьох ваша робота невидима, але вона показує хороші результати. Бажаю всім слідчим Прикарпаття виваженості та успіху», – наголосив Роман Хима.
Головний прокурор Прикарпаття вручив подяку заступнику начальника ГУНП в Івано-Франківській області, начальнику Слідчого управління Ігорю Максиміву та його заступникам.

«Хотів би подякувати процесуальним керівникам за розуміння, співпрацю та підтримку у роботі, також всім слідчим підрозділам, які вдень та вночі перебувають на службі, виїжджають на місця подій, не рахуються з особистим часом, роблять все для того, щоб безповоротність покарання була, щоби людина, яка вчинила злочин, була притягнута до відповідальності, а права потерпілих були забезпечені. Бажаю всім миру, перемоги та процвітання», – підсумував Ігор Максимів.


Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд