28.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Юна франківка Альбіна Кулакова перемогла на танцювальному турнірі в Польщі (ФОТО)

Франківка Альбіна Кулакова виступила на GRAND FINAL з танцювальним номером «Мовчазна історія» та зайняла перше місце. 12-річна дівчинка була наймолодшою серед учасниць у своїй категорії. 

Про це Галці розповіла мама танцівниці Тетяна Кулакова

23 червня у Польщі відбувся GRAND FINAL танцювальних змагань. Переможницею конкурсу стала франківка Альбіна Кулакова.

Альбіні тільки виповнилось 12 років, тож за правилами вона потрапила у старшу категорію 12-15 років, де стала наймолодшою учасницею.

Спершу дівчинка пройшла дев’ять відбіркових турів в Україні, набрала прохідний бал й отримала можливість позмагатися у фіналі з найкращими серед танцюристів України та Польщі.  

Суперниць в Альбіни було 16. Були учасниці також з Хмельницького, Варшави, Києва, Чернівців, Одеси та Тернополя. 

Франківська танцівниця виступила з номером «Мовчазна історія». З ним вона змагалася на багатьох конкурсах і чемпіонатах нашої країни.

До слова, нещодавно на всеукраїнському чемпіонаті Art dance Альбіна увійшла в топ 5 кращих танцівників України серед усіх вікових категорій, змагаючись із чинними чемпіонами Європи. 

Суддями на GRAND FINAL у Польщі були:

  • Юрій Савка — український хореограф різних танцювальних стилів, організатор танцювальних таборів та майстер-класів зі зірками закордонної сцени, засновник танцювальної школи у Варшаві.
  •  Ангеліна Забеліна — хореографка, танцівниця, викладачка у стилі Contemporary, jazz-modern, імпровізація, засновниця танцювальної школи у Варшаві, сертифікована суддя українських та міжнародних чемпіонатів.
    Івона Павловіч — польська танцівниця, ведуча та багаторазова чемпіонка Польщі з бальних танців.
  • Роберт Ровінскі — польський танцюрист, хореограф, професійний танцюрист у польській та ірландській версіях «Танців з зірками».

Додамо, що Альбіна Кулакова отримала особисту нагороду «Оскар» від судді Євгена Кота, якого вразив танець, виконання та техніка дівчинки.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд