25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відбулася мистецька програма в рамках проєкту “Мелодії парку”

25.06.2023 р. в міському парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка відбулася мистецька програма в рамках проєкту “Мелодії парку”.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Культурну мапу Івано-Франківська


За участю молодіжного хору “Осанна” Міського Народного дому (керівниця Любов Терлецька), вихованців вокальної студії “Rainbow Music” (керівниця Ірина Гаргат) та камерного хору “Воскресіння” Народного дому “Княгинин” (керівник Володимир Рудницький). Працівники Івано-Франківської міської централізованої бібліотечної системи (бібліотеки-філії #17 с.Березівка і #23 с.Братківці) провели майстер-клас “Україна – це ми!”. Організатори мистецької програми – творчі працівники Народного дому “Княгинин”, ведуча – Любов Терлецька.


Захід відвідав міській голова Руслан Марцінків:

“Заїхав подякувати за виступи колективам народного дому «Княгинин», художньому керівнику пані Любові Терлецькій, а також його директору Богдану Мандроцину .

Відзначу, що всі благодійні міські заходи, організовані Департаментом культури, спрямовані на підтримку наших захисників На будь-якому заході завжди є скринька для допомоги нашим воїнам. А тому кожен може внести свій внесок у нашу спільну перемогу. Бо сьогодні це важливо. Адже наша підтримка з тилу це те, що дає впевненість і мотивацію їм йти вперед Тому бажаю всім нам єдності та швидкої перемоги”.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд