28.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську засудили до 15 років ув’язнення депутата держдуми Анатолія Вассермана

Івано-Франківський міський суд заочно засудив до 15 років ув’язнення уродженця Одеси, депутата держдуми рф Анатолія Вассермана.

Як ідеться у тексті вироку, 15 лютого 2022 року Вассерман підтримав постанову щодо звернення до президента рф з проханням визнати “незалежність” тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, пише Суспільне.
Окрім того, 22 лютого 2022 року російський депутат проголосував за ратифікацію “міждержавних” договорів, які передбачали військову допомогу “лнр/днр” від росії. Того ж дня він разом з іншими депутатами звернувся по допомогу “у відбитті агресії України”, після чого путін розпочав повномасштабну війну.

Оскільки з 24 лютого 2022 року Укрпошта припинила всі види міжнародних відправлень до рф, про дату слухання справи та своє право на представництво в суді Анатолій Вассерман був сповіщений на офіційному вебсайті Офісу Генерального прокурора.

Суд визнав Анатолія Вассермана винним та засудив до 15 років в’язниці з конфіскацією майна за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України. Термін його ув’язнення рахуватиметься із моменту затримання.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд