15.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті стартувала інформаційна кампанія для дітей

У рамках реалізації спільної інформаційної кампанії ДСНС та ЮНІСЕФ «Літні пригоди без шкоди», до рятувальників Прикарпаття завітали дітки з центру раннього розвитку дітей ”Мудрик”, що у Івано-Франківську.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Рятувальники Прикарпаття докладають максимум зусиль,щоб канікули у дітей пройшли не тільки цікаво,а і безпечно,а у цьому їм допомагає цікава,яскрава та дуже корисна поліграфічна продукція UNICEF Ukraine.


 Сьогодні під час заходу рятувальники нагадали діткам всі правила безпеки та розповіли до яких сумних наслідків призводить їх недотримання. Майже шістдесят діток уважно слухали та поглиблювали свої знання з правил безпеки та задавали чимало запитань на які отримували вичерпні відповіді. Пізніше “Мудрики” побували у музеї пожежно-рятувальної служби, а також побачили кінно-бочковий хід, який використовувався рятувальниками ще у минулому столітті, після чого сіли за кермо справжньої ,сучасної пожежної машини та уявили себе справжніми рятувальниками.


 Наповнені враженнями, з новими знаннями та бажанням бути сміливими, діти попрощалися зі своїми новими друзями – рятувальниками. Вони покинули пожежну частину, але в їхніх серцях лишився слід вдячності та поваги до тих, хто весь час рятує життя .


 Переглянути всі правила поведінки на воді, з вогнем і мінної безпеки можна за посиланням: bit.ly/43EeSIS

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд