15.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Франківські студенти стали призерами міжнародного конкурсу «Золотий компас»

Збірна команда студентів економічного факультету Прикарпатського національного університету стала призером XVI Міжнародного студентського конкурсу маркетингових, PR-проєктів та стартапів «Золотий компас», посівши II місце у секції «Маркетинг».

Про це повідомили в пресслужбі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, пише Галка

До складу команди ПНУ увійшли студенти кафедри менеджменту і маркетингу – Юлія Довбенко (капітан команди), Тарас Вовчук, Мар’яна Хоптій, Софія Стасюк та Марія Лешко. Керівник команди – доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту і маркетингу Іван Благун.

У межах програми конкурсу команда презентувала розроблений маркетинговий проєкт для справжньої компанії. Студенти обрали місцеву компанію FRANKOF.

Організатор конкурсу – Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. Співорганізатор – Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника.

Довідково: «Золотий компас» – це проєкт, який об’єднав студентів, викладачів та представників бізнесу з багатьох країн світу з метою формування висококваліфікованих кадрів. 

Місія — формування професійної еліти в галузі підприємництва, менеджменту, маркетингу, реклами та комунікацій, комп’ютерних наук.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд