28.1 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську мають намір розкопати Січових стрільців – аби не було підтоплень

Вчорашня злива в Івано-Франківську вкотре наробила біди на вулиці Січових стрільців. Щоразу у дощі ця центральна вулиця “пливе”, а разом з нею і прилеглі

Гроза 23 червня знову підтопила дорогу та підвали. За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, комунальні служби взялися за ліквідацію наслідків негоди одразу.

“Найбільш проблемне місце зараз – вулиця Січових Стрільців. Раніше проблемною була Надрічна, але там вдалося ще раніше прокласти дощовий колектор і багато чого зробити, тому сьогодні вже таких підтоплень у цьому місці немає. Тут доведеться нам очевидно пробувати прокласти дощовий колектор. Є проблема, бо там ніколи його не було і вся вода стікала в звичайну каналізацію, яка не витримує такої кількості води. Потрібно буде фактично перекопати всю вулицю Січових Стрільців. Тому збираємо кошти. Дійсно це треба зробити, щоб вирішити проблему підтоплення в центральній частині міста. Вчора за короткий час вода зійшла. Але хочу подякувати комунальникам, нашому водоекотехпрому, які дуже оперативно виїхали, і багато що зробили”, – зауважив мер у відеозверненні. 

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд