14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатця, який намагався дати патрульним 100 доларів хабаря, оштафували на 34 тис грн

Прикарпатець, який намагався відкупитися від працівників патрульної поліції сотнею доларів, заплатить 34 тис грн штрафу. Як ідеться в матеріалах суду, подія трапилася 16 березня цього року о 00 год 50 хв. Патрульні зупинилися авто на вулиці Галицькій в селі Ямниця – за порушенням комендантської години.

Під час спілкування з обвинуваченим у поліцейських виникла підозра про перебування того в стані алкогольного сп`яніння. Тож поліцейські запропонували йому пройти тест на місці або ж поїхати в медзаклад.

Однак, обвинувачений відмовився. Під час складання протоколу в нього виник «умисел на надання неправомірної вигоди посадовим особам Національної поліції України за невчинення ними з використанням свого службового становища дій щодо притягнення його до адміністративної відповідальності».

Тож він запропонував поліцейським хабаря, ті відмовилися. Однак, обвинувачений проігнорував попередження працівника поліції. Він вийняв з кишені штанів одну купюру номіналом 100 доларів США, яку через відчинене вікно дверцят поклав на панель приладів службового автомобіля.
Працівники поліції повідомили про це керівництво ВП № 1 (м. Тисмениця) Івано-Франківського РУП.

28 квітня прокурор Івано-Франківської окружної прокуратури та підозрюваний уклали угоду про визнання винуватості.

Відповідно до неї, узгодженою мірою покарання є штраф в розмірі двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 34 тис грн.

16 червня Тисменицький районний суд цю угоду затвердив.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд