19.8 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В департаменті агропромислового розвитку Івано-Франківського ОВА обумовили механізми передачі гідромеліоративного майна

У департаменті агропромислового розвитку обласної військової адміністрації відбулася робоча нарада з врегулювання проблемних питань щодо передачі гідромеліоративного майна та інших ресурсів, що знаходиться на балансі Дністровського басейнового управління водних ресурсів зі сфери управління Державного агентства водних ресурсів України до сфери управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


Участь в нараді взяли директорка департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Алла Хамчич, заступник директора державної установи “Українські гідромеліоративні системи” Роман Михайлюк, в.о. начальника Дністровського басейнового управління водних ресурсів Віталій Андрійчук.


Директорка департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Алла Хамчич, проінформувала присутніх щодо листа Мінагрополітики України про активізацію процесу передачі державного майна, яке пов’язане з гідротехнічною меліорацією та ефективного впровадження реформи у сфері гідротехнічної меліорації земель.


За результатами наради протокольним дорученням надано рекомендації зацікавленим сторонам щодо врегулювання озвучених на нараді питань.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд