15.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Франківські баскетболістки готуються до Європейських ігор у Польщі.

Жіноча збірна України з баскетболу 3×3, у складі якої грають спортсменки з Івано-Франківська, виступатиме на Європейських іграх.

Змагання відбуватимуться 21 червня у Кракові. Як в Івано-Франківську проходять тренування до цих змагань, читайте у матеріалі Суспільного.

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 зіграє на Європейських іграх проти команд Литви, Польщі та Естонії. З ними українська команда потрапила до групи C, каже головний тренер Юрій Процюк.
“Насамперед хочемо самі собі доказати, що ці перемоги, які були на кваліфікації чемпіонату Європи, вони — заслужені. Ми підготувалися і гарно виступили. В останній тиждень, який залишився до Європейських ігор, відкоригуємо деякі моменти з тактики. Нічого нового видумувати не будемо, працюватимемо у звичному режимі”, — розповідає Юрій Процюк.

Насамперед хочемо самі собі доказати, що ці перемоги, які були на кваліфікації чемпіонату Європи, вони — заслужені. Ми підготувалися і гарно виступили. В останній тиждень, який залишився до Європейських ігор, відкоригуємо деякі моменти з тактики. Нічого нового видумувати не будемо, працюватимемо у звичному режимі”, — розповідає Юрій Процюк.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд