25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську контролюють покращення якості надання адміністративних послуг у ЦНАПах

Заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко та представник Урядового уповноваженого з прав людей з інвалідністю в Івано-Франківській облдержадміністрації Микола Макар разом із фахівцями управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОДА відвідали ЦНАП Войнилівської територіальної громади.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


Робоча поїздка представників облдержадміністрації була зумовлена необхідністю забезпечити якісне та ефективне функціонування ЦНАПу цієї громади. Спершу посадовці оглянули прилеглу територію, на якій має бути безбар’єрне середовище для усіх категорій громадян, зокрема, наявність місць для паркування автотранспорту людей з інвалідністю.


Богдан Футерко зустрівся з головою Войнилівської тергромади Мар’яною Масляк та керівником ЦНАПу Вікторією Пітулою. Посадовець відзначив роботу керівництва громади і прагнення забезпечити комфортні умови для громадян, які звертаються з різними питаннями. Богдан Футерко зауважив, що приміщення ЦНАПу оснащено зручними меблями, технічними засобами, а також тактильними табличками зі шрифтом Брайля, які дозволять ефективно та швидко надавати послуги суб’єктам звернення.


На сьогодні у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Войнилівської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області надається 234 адмінпослуги. Також додатково функціонують чотири віддалені робочі місця в населених пунктах Перевозець, Сівка-Войнилівська, Лука та Томашівці.


Рекомендації щодо доступності ЦНАПу для маломобільних категорій населення та людей з інвалідністю надав Микола Макар.


За результатами візиту посадовці наголосили, що прилегла територія повинна бути обладнана спеціальними зонами для паркування, влаштованими похилими з’їздами (пандусами), поручнями, зручними пішохідними доріжками, що забезпечуватимуть безпеку та комфорт при пересуванні, а також варто дообладнати санітарно-гігієнічне приміщення.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд