15.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську на сесії заслухали декілька питань щодо детальних планів територій

Зокрема, депутати вирішили надали дозвіл на розроблення ДПТ для багатоквартирної забудови із закладами громадського призначення в межах вулиць Мазепи – Дорошенка, для будівництва будівель громадських і релігійних організацій на вул. Ужгородській.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа


Також було питання про включення об’єкта на приватизацію на вул. Бандери, 12 А. Нагадаю, мова йде про спортивний комплекс Електрон. Питання ми ЗНЯЛИ. Адже зараз цей об’єкт перебуває в оренді. Тому орендар зобов’язаний зробити там спорткомплекс.


А також більшістю сесійних голосів затвердили ДПТ багатофункціональної забудови на вулиці Береговій, 24. З цього приводу на сесію прийшли люди, ми заслухали їхні зауваження💬: зменшити поверховість з 12 до 10, зберегти зелені насадження та робити заїзд до забудови не з вулиці Пулюя, а з Берегової. І з їх врахуванням рішення було прийнято. Зауважу, що на сесію виносяться ті ДПТ, які пройшли попередні процедури обговорення.

“АЛЕ ВКОТРЕ ЗАУВАЖУ, ЩО ПРИ ПРИЙНЯТТІ ДЕПУТАТАМИ ТАКИХ ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ НЕОБХІДНО ВРАХОВУВАТИ ДУМКУ ГРОМАДИ ТА СТЕЖИТИ, ЩОБ НОРМИ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ БУЛИ ДОТРИМАНІ І ГРОМАДСЬКА ДУМКА ВРАХОВУВАЛАСЬ ПОТІМ ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ ЦИХ ЗЕМЕЛЬ”,- ЗАЗНАЧИВ РУСЛАН МАРЦІНКІВ

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд