14.2 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську реалізовують новий соціальний проєкт «Турбота про родину Героя»

У межах проєкту «Турбота про родину Героя» діти полеглих воїнів разом із матерями відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у закладах Івано-Франківщини.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


«Ми долучили до нашої ініціативи місцевих готельєрів, які охоче відгукнулися на нашу пропозицію. Також у цьому проєкті з нами працює начальник відділу в Івано-Франківській області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець. Сьогодні вже вдруге готель Relax Park Phoenix приймає сім’ї наших полеглих Героїв. Цього разу на відпочинок вирушили родини військовослужбовців Віталія Бондарука та Романа Струтинського», – зазначили в облдержадміністрації.


Старший лейтенант Віталій Бондарук загинув минулого року у березні. Воїну за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

Солдат Роман Струтинський загинув цьогоріч у січні внаслідок штурмових дій з боку противника в Авдіївці. У бійця залишилося троє дітей.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд