25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Світові хіти та саундтреки: в Івано-Франківську виступає національний мистецький колектив України — НАОНІ Orchestra (ФОТО/ВІДЕО)

В Івано-Франківську 9 травня у Драмтеатрі виступає провідний національний мистецький колектив України – НАОНІ оркестра. Розпочалась подія о 19:00 годині.

Хіти The Beatles, Deep Purple, ABBA, Adele, Metallica, Depeche Mode, Pink Floyd, Океан Ельзи, Скрябіна, а також саундтреки з улюблених кінофільмів Таксі, Місія нездійснена, Титанік, Хрещений батько у майстерному виконанні оркестру – це те, що в живому виконанні почують іванофранківці.

«Ми вже надзвичайно скучили за слухачами та сценою. Вважаю, що зараз ми усі повинні жити повним життям, водночас не забуваючи, що є складнощі й випробування.

Але життя продовжується, і без духовної складової ми не зможемо вижити. Ми повинні радіти тому, що маємо, і знати, що ніколи не загине наша культура та все, що так відважно захищають наші славні воїни!

Франківці отримають духовне задоволення, та трішки відволічуться від щоденної напруги, а ми усе зробимо для того, щоб це відбулося.

Перш за все ми виконаємо світові хіти, але разом з тим і українські, адже наша музика уже також певною мірою стала світовими хітами.

Програма буде надзвичайно цікава та різноманітна. Слухачі отримають масу задоволення. У цьому я впевнений!», – зазначив Віктор Гуцал, художній керівник і головний диригент оркестру.

Лише найвідоміші українські та закордонні хіти прозвучать у цікавому та незвичному виконанні на українських народних інструментах, серед яких сопілки, бандури, дримби, зозульки та інші. Таке звучання відомих хітів і саундтреків точно запам’ятається надовго.



Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд