25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

Франківські таеквондисти успішно стартували на Чемпіонаті Європи-2023

26 квітня 2023 року в румунському місті Клуж-Напока розпочався 37-й чемпіонат Європи з Таеквон-До серед дорослих і 28-й серед юніорів, повідомляє ПІК.

У складі національної збірної команди України в чемпіонаті приймають участь вихованці заслуженого тренера України Олега Солов’я, заслуженного тренера України Катерини Соловей і тренера-викладача Віталія Солов’я, які представляють Івано-Франківську ДЮСШ №1 обласної ради.

Перший день чемпіонату виявився успішним для жовто-блакитних.

Зокрема, Тимофій Матвійчук виступав у ваговій категорії 50 кг. серед юніорів. Тимофій переміг в п’яти поєдинках і став чемпіоном Європи.

Натомість Денис Липовецький виступав в одній з найконкурентніших вагових категорій (62 кг.), в якій було 33 учасники. Денис провів п’ять переможних поєдинків, а у фіналі впевнено переміг в чинного чемпіона світу, іспанця, та здобув титул чемпіона Європи.

В розділі, командні формальні вправи, наші юніорки здобуло бронзу, у фінальній сутичці з рахунком 3-2 поступились норвежкам, до складу команди входять, Кіра Чекіс, Лідія Приймак, Анна Сірокваша, Софія Соловей, Дарія Томенчук.

В традиційному спарингу серед юніорок, Кіра Чекіс та Анна Сірокваша перемогли у італійців, шотландців, але поступились болгарам та здобули бронзову нагороду в цьому розділі.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд