25.4 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 27 Липня, 2024

Реклама

spot_img

У Коломиї на аукціоні зібрали понад мільйон гривень для ЗСУ

У Коломиї на аукціоні зібрали більше 1 млн гривень для ЗСУ. Серед унікальних лотів – тубус від боєприпасу, яким знищили кількох загарбників, та шеврон 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Про це у Фейсбуці повідомив Коломийський міський голова Богдан Станіславський, передає Укрінформ.

«На аукціоні в Коломиї зібрали більше мільйона гривень для наших захисників. Ми теж трохи долучилися. Зокрема, мав за честь передати тубус від боєприпасу, яким знищили кілька окупантів, а також сувенір з шевроном нашої 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Ці унікальні речі стали лотами для аукціону на підтримку Збройних сил України», – повідомив Станіславський.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fb.stanislavskyi%2Fposts%2Fpfbid0EeuMj7X4H6P28dbv9ZGUcY34pkXYtVyAh3oNNwcMw2x7zkw1EPeCxm93Hfwq66ubl&show_text=true&width=500Читайте також: У Коломиї відкрили виставку карикатур «Пригоди пуйла в Україні»

За його інформацією, аукціон відбувся з ініціативи начальника РВА Любомира Глушкова спільно з ГО «Фонд підтримки 10-ї гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Раніше Коломийська громада скерувала зі свого бюджету майже 150 млн гривень на допомогу та житло для військових 10-ї гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
21,900ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд